УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"

петак, 19. септембар 2008.

Конкурс за награду Милутин Ускоковић у 2008. годиниНаграда Милутин Ускоковић додељује се за најбољу необјављену савремену приповетку на српском језику

Услови конкурса:
Текст приповетке (до петнаест куцаних страна) послати у три штампана примерка под шифром на адресу: Народна библиотека Ужице, Трг партизана 12, 31000 Ужице,са назнаком – за Конкурс Милутин Ускоковић.Приповетке послати поштом најкасније до 31.12.2008. године.Уз радове приложити решење шифре и то у посебној, запечаћеној коверти.
Један аутор може учествовати највише са три приповетке.Рукописи се не враћају, а аутори својим учешћем пристају на штампање приповедака које буду изабране у десет најбољих. Објављивање приповетки се посебно не хонорарише. Резултати конкурса биће саопштени почетком марта 2009.Стручни жири ће од приспелих радова најпре изабрати најбољу приповетку, затим још две приповетке које ће, уз првонаграђену, бити новчано награђене и још седам приповетки које ће, уз награђене, бити штампане у посебном зборнику часописа Међај који се објављује на крају године.
Уручење награда обавиће се у Ужицу, марта 2009. године.


Татјана Дебељачки

Нема коментара: