КОМЕНТАРИ

КОМЕНТАРИ
Један од начина да помогнете правим независним медијима у Србији, Немогућим "Заветинама" (немогућим јер опстају у немогућим условима!) је да се претплатите на неки од часописа "Заветина", или од књига . Да ли вам је, доиста, стало до стварно независних медија и независних издавача! Докажите...

ПРЕТПЛАТА НА ЧЕТИРИ ГОДИНЕ

ПРЕТПЛАТА НА ЧЕТИРИ ГОДИНЕ
На неко од дигиталних издања "Заветина", по веома повољним ценама

понедељак, 19. мај 2008.

Отежана дистрибуција часописа ИДЕНТИТЕТА, ППЗ... (19.5.08. 10.22)

У току је дистрибуција штампаних издања часописа Едиције ЗАВЕТИНЕ: Идентитет 7-8/2007 и Посебна породична заветина, 7-8/2007
Цена 1 примерка часописа је за оне који директно купују од нас - 130,00 дин.
Већина наших поручилаца изван Београда, који не преузимају лично и директно часопис од нас, већ путем откупнине, поузећем, треба да знају да поштански трошкови, као и паковање, износе 133, 00 дин. Ми ћемо радо послати свима заинтересованима штампане бројеве, с тим да плате поштанске трошкове. У том случају, цена појединачних бројева наших часописа износи 263,оо дин. Сматрамо да је то високо, али шта да се чини?

Излаз из ове ситуације био би: да сваки поручилац, Идентитета или Посебне породичне заветине, пошаље поштанском упутницом 130,00 дин. на адресу издавача, и да онда ми пошаљемо тражени часопис, као штампану ствар, о нашем трошку?

Годишња претплата је, ипак, најсигурнији начин да на време и најјефтиније добијете жељени часопис. У том случају ми бројеве часописа шаљемо претплатницима онако како излазе, као штампане ствари, и важи обећана цена - обећана на Веб сајту заветина www.zavetine.com . Надамо се да ћете уважити ове напомене.

Редакција

Нема коментара:

COMPLETARIUM

УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"