КОМЕНТАРИ

КОМЕНТАРИ
Један од начина да помогнете правим независним медијима у Србији, Немогућим "Заветинама" (немогућим јер опстају у немогућим условима!) је да се претплатите на неки од часописа "Заветина", или од књига . Да ли вам је, доиста, стало до стварно независних медија и независних издавача! Докажите...

ПРЕТПЛАТА НА ЧЕТИРИ ГОДИНЕ

ПРЕТПЛАТА НА ЧЕТИРИ ГОДИНЕ
На неко од дигиталних издања "Заветина", по веома повољним ценама

уторак, 04. март 2008.

Пет награђених рукописа ускоро дигиталне књиге


Заветине су почетком 2007. године расписале књижевни конкурс за 12 нових рукописа, који би били објављени као дигитална издања Заветина, поводом 25. годишњице постојања Заветина.На конкурс је стигло око 40-ак рукописа романа, збирки песама, есеја, превода итд. Заветине су одабрале следеће рукописе за објављивање 2008. године. Миодраг Мркић: Врапчија купусара (есеј о сусрету писца и ђавола).(Београд, 1932) Коли Ивањска Шоле: Царичин амфитеатар (прозе)(Београд, 1953) Владимир Јагличић: ПАЦОВ (прозе)(Крагујевац, 1961) Милан Миливојевић: Служба вилама нагоркињама (прозе)(Салаш Ноћајски, 1967) Лаура Барна: Дијалог o камену (археолошке приче)(Београд, 1964)
Недавно су, одломци, из сваке од ових пет награђених књига, публиковани на Вебу Заветина www.zavetine.com и могу се преузети са странице Дарови и уздарја.
ЦД са овим награђеним рукописима биће публикован ускоро.

Нема коментара:

COMPLETARIUM

УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"