Translate

Претражи овај блог

ТРГОВЦИ СВЕТЛОШЋУ / најчитанији Лукићев роман

ТРГОВЦИ СВЕТЛОШЋУ, роман Беле Тукадруза (алиас М. Лукића)

ТРГОВЦИ СВЕТЛОШЋУ, роман Беле Тукадруза (алиас М. Лукића)
први део трилогије романа АНЂУЈКА (или "Младост без старости и живот без смрти")

понедељак, 24. март 2008.

CD: Знак препознавања




Ових дана, појавио се, у издању Едиције ЗАВЕТИНЕ и Мобаровог института, из Београда, нови ЦД :Знак препознавања на коме су публиковани рукописи 5 аутора, који су победили на књижевном конкурсу расписаном поводом 25 година постојања Заветина.
Дигитално издање књига Миодрага Мркића, Коли Ивањске Шоле, Владимира Јагличића, Милана Миливојевића и Лауре Барне, публиковано је на основу тзв. штампарске припреме за штампано издање у ПДФ. Ликовну и графичку опрему за ово издање урадила је Група Пудиши, прелом Мирча Пек, а уредник овог издања је Мирослав Лукић. Осим награђених рукописа, на овом ЦД је објављена и напомена издавача, из које сазнајемо да Едиција ЗАВЕТИНЕ, и ове године, расписује стални конкурс за нове књиге (роман, збирка приповедака, приче, поезија, есеј, оглед, монографија, студија, полемике, дневници, мемоари, преводи изабраних песника Европе и света и преводи српских песника на светске језике), које би биле објављене, као дигитална издања Едиције ЗАВЕТИНЕ. Једно једино ограничење конкурса је - да рукопис не могу бити дужи од 10 шт. табака. Треба на конкурс послати електронску верзију рукописа, као и одштампану на папиру. Рок до кога се могу слати рукописи је 30. јун 2008. године.
Свих пет награђених књига публиковано је у јединственом, препознатљивом, џепном свитак формату...
Ово прво издање публиковано је као некомерцијално, поводом 25 година постојања Заветина. Прва три посетиоца овог Блога добиће по 1 ЦД, али под условом да уочи барем једну штампарску грешку на самом ЦД. Потребно је да нам пошаљу своју тачну адресу, а у писму опис грешке.
Како се може доћи до овог ЦД-а? О томе се може више сазнати на Веб сајту Заветина: www.zavetine.com


Нема коментара:

АГРЕГАТ. Тзв. МОГУЋЕ И НЕМОГУЋЕ ЛИНИЈЕ - Књижаре на мобилним колосецима Сазвежђа З | Раде нонстоп