КОМЕНТАРИ

КОМЕНТАРИ
Један од начина да помогнете правим независним медијима у Србији, Немогућим "Заветинама" (немогућим јер опстају у немогућим условима!) је да се претплатите на неки од часописа "Заветина", или од књига . Да ли вам је, доиста, стало до стварно независних медија и независних издавача! Докажите...

ПРЕТПЛАТА НА ЧЕТИРИ ГОДИНЕ

ПРЕТПЛАТА НА ЧЕТИРИ ГОДИНЕ
На неко од дигиталних издања "Заветина", по веома повољним ценама

уторак, 11. март 2008.

Мала помоћ или објашњење. Утешна награда


Добили смо на стотине мејлова, у којима потенцијални учесници наше нове наградне игре питају следеће: Зашто нисте објавили фотографију човека којега треба препознати? Да ли треба навести баш тачан назив листа у коме је објављена та фотографија? Дан, месец или само годину када је та фотографија објављена? И на ком је месту објављена у листу?Када ћете почети дистрибуцију споменутог дигитализованог троброја Треће Србије?Шта ако буде проблема око слања тог дигитализованог троброја ТС?... итд.
Да одговоримо одмах на ваше недоумице.
Као прво, доносимо део 75. стр. дигитализованог часописа Треће Србије 1-3/2002. , где је објављена фотографија мушкарца кога треба препознати, као и текст који је прати.
У случају да нико од оних који учествују у наградној игри не препозна лик на слици, и не одговори на сва остала постављена питања, доделићемо барем 2 утешне награде оним учесницима који погоде макар годину у којој је објављена фотографија и назив листа.
Утешне награде се састоје од по једне књиге у издању Едиције ЗАВЕТИНЕ.

Нема коментара:

COMPLETARIUM

УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"