Translate

Претражи овај блог

ТРГОВЦИ СВЕТЛОШЋУ / најчитанији Лукићев роман

ТРГОВЦИ СВЕТЛОШЋУ, роман Беле Тукадруза (алиас М. Лукића)

ТРГОВЦИ СВЕТЛОШЋУ, роман Беле Тукадруза (алиас М. Лукића)
први део трилогије романа АНЂУЈКА (или "Младост без старости и живот без смрти")

понедељак, 19. мај 2008.

Отежана дистрибуција часописа ИДЕНТИТЕТА, ППЗ... (19.5.08. 10.22)

У току је дистрибуција штампаних издања часописа Едиције ЗАВЕТИНЕ: Идентитет 7-8/2007 и Посебна породична заветина, 7-8/2007
Цена 1 примерка часописа је за оне који директно купују од нас - 130,00 дин.
Већина наших поручилаца изван Београда, који не преузимају лично и директно часопис од нас, већ путем откупнине, поузећем, треба да знају да поштански трошкови, као и паковање, износе 133, 00 дин. Ми ћемо радо послати свима заинтересованима штампане бројеве, с тим да плате поштанске трошкове. У том случају, цена појединачних бројева наших часописа износи 263,оо дин. Сматрамо да је то високо, али шта да се чини?

Излаз из ове ситуације био би: да сваки поручилац, Идентитета или Посебне породичне заветине, пошаље поштанском упутницом 130,00 дин. на адресу издавача, и да онда ми пошаљемо тражени часопис, као штампану ствар, о нашем трошку?

Годишња претплата је, ипак, најсигурнији начин да на време и најјефтиније добијете жељени часопис. У том случају ми бројеве часописа шаљемо претплатницима онако како излазе, као штампане ствари, и важи обећана цена - обећана на Веб сајту заветина www.zavetine.com . Надамо се да ћете уважити ове напомене.

Редакција

Нема коментара:

АГРЕГАТ. Тзв. МОГУЋЕ И НЕМОГУЋЕ ЛИНИЈЕ - Књижаре на мобилним колосецима Сазвежђа З | Раде нонстоп